مشاوره حقوقی رایگان - اسناد اصلاحات ارضی و اسناد ثبتی قدیمی باغ

باسلام ، سند اصلاحات ارضی (1350-51) واسنادثنتی قدیمی باغ ها (1319) به نام پدربزرگم است پدربزرگم بعدازازدواج فرزندانش حق حقوقی به آنهاداده واز خود جدامیکرده اماپدرم راجدانمیکند پدرم بعدازازدواج همراه پدربزرگم میماند پدر بزرگم وکالتنامه محضری وثبتی به نام پدرم میدهد وبا آن وکالتنامه پدرم مالک تمامی اموال منقول وغیرمنقول پدربزرگم میشود پدرم بنابه حرمت پدروفرزندی و مقیدبودن درزمان حیات پدرش وحتی بعد ازآن هم طبق وکالتنامه عمل نمی‌کند و حال هردوفوت کردند آیا ماوراث پدرمان میتوانیم طبق آن وکالتنامه اسنادرابه نام خودمان بزنیم و چه کارکنیم که به در عموها وعمه ها نرویم . باتشکر

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

درصورت فوت وکیل یا موکل عقد وکالت باطل میشود بایستی مدارک بررسی شود

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا سلام دوست عزیز متاسفانه به صرف داشتن وکالتنامه آنهم در صورت فوت طرفین امکان اثبات وقوع بیع ویا اثبات مالکیت بسیار دشوار است مگر اینکه قرادادی ویا توافقی ویا شهودی دربین باشند که از این طریق بتوانید با استفاده از امارات قانونی وعرفی مانند اینکه ملک در تصرف است ویا امتیازات وانشعاباتی اگر برای ملک اخذ شده باشد بنام شما ثبت شده باشد موضوع مالکیت را تقویت کنداما در غیر اینصورت اوضاع واحوال وشرایط قانونی ورویه های قضائی خیلی بنفع شما نیست توصیه می گردد وکیلی اختیار کنید چون موضوع بسیار جدی وفنی است موفق باشید