مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از خدمت

باسلام و ادب محضر شما وکلای عزیز و گرامی
بنده قرین سیزده سال و نیم در ناجا خدمت نمودم، راستش الان به ناراحتی شدید اعصاب و روان و افسردگی به علت مشکلات کاری و برون سازمانی از قبیل از دست دادن کل زندگیم در یک معامله و...مبتلا که زیر نظر دو متخصص برون سازمانی یا همان خارج از ناجا که برای بنده بستری و دارو درمانی تجویز نمودند و اخیرا هم به یکی از بیمارستانهای مربوط به ناجا مراجعه که روانشناس برای بنده قرص و همچنین گفتار درمانی تجویز و روانکاو هم بستری توصیه نموده است،حال اینکه متاسفانه بیمارستان ناجا قانونش اینه که باید حتما دکتر بنویسه دیوانه ای که درخواست قبول کنند، حال اینکه واقعا دیگه تحمل یک روز ندارم و خداشاهده فقط دلم میخواد واقعا خدا جونم رو بگیره،خواهشمندم بفرمایید من میتوانم شکایت کنم و یا اینکه از جایی که به دادم برسند پیگیر شوم طبق نسخه و نظریات پزشکان تا بتوانم استعفاءبگیرم،من نوشتم استعفاء بدون هیچ مزایایی،حتی نوشتم خواهش میکنم من رو اخراج،کنید،آیا راهی هست بتوانم شکایتی یا جایی پیگیری کنم،تشکر

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سوال اداریست و درحیطه تخصص وکیل نمیباشد

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

سلام دوست عزیز اولا لازم است فرایند کامل اداری در سازمان را از طریق عالیترین مقام بصورت کتبی پیگیری کنید وسعی کنید نظریه پزشکی قانونی نسبت وضعیت روحی روانی خود اخذ کنید ودر صورتی که موفق به موافقت یگان خود برای استعفا نشدید این حق را دارید با تقدیم استعفا وغیبت وعدم حضور در محل کاربنوعی سازمان خود را مجاب نمائید اما توصیه بنده این نیست چرا که شما دارای 15 سال سابقه هسیتد ودر صورت ترک کار ممکن است از تمام حقوق وسوابق خود محرو م شوید لذاحد اقل درخواست کنید که در خارج از صف به خدمت خود ادامه دهید وتا اینکه به مرز بازخریدی یعنی بعد از 20 سال خدمت درخواست باز خریدی نمایئد موفق باشید .