مشاوره حقوقی رایگان - 2 سال حبس تعزیری و 7 برابر ارزش متادون کشف شده از مغازه

با سلام.. از مغازه من ( عطاری ) مقداری متادون و داروهای غیر مجاز به مقدار 48 گرم به ارزش 19 میلیون گرفتن. این بنده فاقد هر گونه سوسابقه هستم . حال بعد حدود یک سال قاضی به اینجانب حکم غیابی داده و بنده را به اشد مجازات یعنی 2 سال حبس تعزیری و 48 ضربه شلاق و 7 برابر ارزش مواد کشف شده یعنی 134میلیون محکوم کرده ... حال 20 روز وقت داده برای واخواهی ... چه میشود کرد ؟ آیا امکان داره حبس را تبدیل کرد و 7 برابر جریمه را کم کرد ؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

سلام دوست عزیز فرصت را از دست ندهید ونسبت به حکم غیابی واخواهی نمایئد ودر صورت امکان وکیلی اختیار کنید چرا که موضوع بسیار فنی ومهم است البته عدم داشتن سابقه یکی از آیتم ها وجهات تخفیف است ولی قانون کاهش مجازات حبس در این خصوص نیز باید مدنظر باشد در هر حال موضوع نیاز به بررسی دقیق توسط وکیل دارد موفق باشید