مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

10 سال پیش طبقه 3 آپارتمان تک واحدی را خریده ام که فروشنده پارکینگ 3 را برایم مشخص کرد ولی هنگام صدور سند پارکینگ 2 در آن ذکر شده است و من 10 سال در محل پاکینگ 3 پارک میکنم و کسی مدعی آن نبوده اکنون طبقه 2 مدعی شده پارکینگ 3 در سند او ذکر شده و متعلق به اوست ، آیا می توانم به خاطر تایپ اشتباه شماره پارکینگ در سند خودم مدعی شوم .؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا سلام دوست عزیز به صرف ادعای اشتباه تایپی پذیرش موضوع از سوی مرجع قضائی بسیار دشوار است اما اگر مستندات محکمه پسندی دارید می توانی موضوع را طرح نمائید موفق باشید