مشاوره حقوقی رایگان - مدت انتظار دریافت ابلاغیه حکم

باسلام اینجانب درسال 1400بعداز انحصار وراثت درخواست سهم خودم راکردم که در تاریخ 22 آبان سال 1402 حکم صادرشد(حکم اعلامی بر پذیرش دعوا) اما تاامروز 7 دیماه 1402 حکم صادر شده هنوزنه به اینجانب ونه به خوانده ها ابلاغ نشده ضمنا دوبار لایحه جهت صدور ابلاغیه ارسال کردم که تاکنون جوابی دریافت نکردم سوال من اینست مدت انتظار دریافت ابلاغیه حکم جند روز یا چند ماه است ؟
ممنون که پاسخگو هستید

پاسخ ها :

مهدی کارخانه

جناب آقای مهدی کارخانه :

سلام کاربر گرامی، پس از دریافت گواهی انحصار وراثت باید مجدد دادخواست جهت تقسیم و فروش بدهید، در صورت نیاز باذکر جزئیات مشاوره بگیرید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

سلام دوست عزیز در صورتی که دادگاه ختم رسیدگی را اعلام نموده است ونیاز ی به ارجاع امر به کارشناس نباشد قانونا تکلیف است ظرف یک هفته دادگاه می بایست اتخاذ تصمیم با صدور رای وابلاغ ان اقدام نماید توصیه می شود علاوه بر لایحه حضورا خدمت قاضی رفته وپرونده خود را از بایگانی شعبه گرفته و تقدیم قاضی نمایئد ودرخواست تسریع در صدور حکم وابلاغ ان نمائید موفق باشید.