مشاوره حقوقی رایگان - ماشین

سلام وقت ب خیر ممنون میشم جواب بدین همسرم وام ازواجش گرفت منم ماشین داشتم فروختم و ماشین خریدیم ب اسم خودش کردکار منم مسافرکشی بود با همین ماشین وام اذواجش 200م بود ومنم 50م دادم البته اینم بگم ک 50م من ب صاحب ماشین دادم ک ماشین ب اسم همسرم کرد. الان بیشتر کارای طلاقمون تموم شده الان میخواستم بدونم چه درخواستی بدم ک 50م از همسرم بگیرم

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام دادخواست مطالبه وجه به استناد رسید واریز به فروشنده و عنداللزوم شهادت شهود که به این توضیح مبلغ رو قرض داده بودین و طلبکارهستید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا سلام دوست عزیز اولا مستندات کافی ومحکمه پسندی فراهم کنید واستشهادیه ای نیز تنظیم کنید که خانم منکر موضوع نشود سپس دعوی استرداد ثمن مطرح کنید موفق باشید