مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مطالبات درمانی از زیاندیده

سلام
در تصادف جرحی فرزند بنده با عابر پیاده، با توجه به وضع نامساعد مالی ایشان در راستای تسهیل در روند درمان در مجموع حدود هفتاد میلیون برای مصدوم هزینه کردم .
حال که دیه رو از بیمه دریافت کردن مدعی پرداخت قرض های خود و ....از این پول شده اند .

من چگونه میتوانم طلب خود را دریافت کنم.

تمام اسناد پرداختی و نیز شهود نیز وجود دارد.

متشکرم

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

سلام دوست عزیز نسبت به هزینه درمانی که شما متحمل شدید در رویه های قضائی اختلافاتی وجو دارد برخی از قضات عقیده بر عدم مطالبه دارند لذا دیه را فرع بر خسارات درمانی می دانند در هر صورت شما با طرح دعوی حقوقی ومطالبه میزان هزینه های انجام شده بر اساس مستندات وصورت حساب های موجود مطرح کنید موفق باشید .