مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دختر ایرانی با پسر آمریکایی

سلام،بنده قصد ازدواج با یک فرد آمریکایی دارم،میخواستم بپرسم امکان درخواست برای ایشان وجود دارد که بیایند ایران و ازدواج رخ بدهد یا اگر این ازدواج در یک کشور دیگر رخ داد،ایشان اجازه ورود به ایران را دارند با توجه به اینکه اصالتشان آمریکایی است؟

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام ازدواج دخنرایرانی نیاز یه درخواست و مجوز خاص از سوی دولت داره و یکی از شروط هم مسلمان بودن طرف هست

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا سلام دوست گرامی برابر قوانین ایران ازدواج زن ایرانی باشخص خارجی امکان پذیراست وترجیحا ایشان ایران بیایند آسونتر خواهد بود تنها مطلبی که باید شما انجام دهید با مراجعه به استانداری ویا امور اتباع نسبت به اخذ مجوز ازدواج با غیر ایرانی اقدام نمائید واین موضوع متداول وکاملا به آسانی امکان پذیر است آرزوی خوشبختی دارم موفق باشید