مشاوره حقوقی رایگان - امکان فسخ

با سلام
در متن مبایعه نامه خرید واحد آپارتمانم بند زیر قید شده است:
"در صورتيکه معلوم گردد مورد معامله به هر علتی غير از عامل قوه قاهره مانند رهن ، مصادره ، عمليات اجرائی دادگستری و يا اجرای اسناد رسمی ، مستحق للغير و غصبی بودن قانونـاً قابل انتقـال به خريـدار نبوده فروشنده موظف است علاوه بر استرداد ثمن معامله معادل ....... 20درصد ثمن معامله.. ريال بعنوان خسارت به خريدار بپردازد . "

در حال حاضر فروشنده با توجه به تغییر قیمت ملک، با انجام ندادن کارهای اخذ پایان کار جهت گرفتن سند تفکیکی واحد مورد معامله میخواهد قرارداد را فسخ کند و پول و خسارت 20 درصد را پرداخت کند. زیرا باز هم نفع میکند. البته ملک را در اختیار دارم و مبلغ پولی را که باید تا روز محضر بدهم را پرداخت کرده ام و هنوز نوبت روز محضر نشده است که مابقی انرا بدهم ایا میتواند به کمک این بند قرارداد را فسخ کند؟ ممنون

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام خیرفروشنده چنین حقی نخواهد داشت