مشاوره حقوقی رایگان - الزام به انجام تعهدات تعاونی مسکن جهاد کشاورزی

با سلام خدمت شما، چند سال قبل امتیاز زمینی رو از یکی از اعضاء تعاونی مسکن جهاد کشاورزی به مبلغ 50 میلیون تومان سال 94 خریداری کردم که بعد از گذشت چند سال با اعلام تعاونی مسکن جهاد کشاورزی جهت دریافت سند تک برگ مبلغ 70میلیون تومان برای قطعه زمین خریداری شده که 300 متر مربع هست اعلام شد و طبق صلح نامه فی مابین مالکین و تعاونی بند دو قسمت اول صلح نامه نسبت به پرداختی متصالح تعاونی مسکن جهاد کشاورزی جهت احداث شوارع و تعیین حدود و لبه گذاری تک لبه در کوچه ها و طبق قرارداد فی مابین شهرداری و تعاونی مسکن جهاد کشاورزی ملزم به انجام احداث معابر و شوارع و تعیین حدود و لبه گذاری تک لبه در کوچه ها شده که با توجه به صورت وضعیت تنظیم شده جهت انجام تعهدات بر عهده تعاونی جهاد کشاورزی و ارائه شده توسط ایشان به شهرداری جهت دریافت مبلغ تعیین شده اقدام به دریافت مبلغ فوق الذکر کردند حال با گذشت حدود سه سال از تحویل سند تعاونی جهاد کشاورزی اقدام به احداث شوارع و معابر و حدودزمینها نمی نماید و میگه 50 میلیون تومان خرید ابتدایی هزینه خرید امتیاز بوده در صورتی که من از تعاونی خرید زمین انجام ندادم و مدعی هست 70 میلیون پرداختی هنگام دریافت سند تک برگ بابت قیمت زمین بوده و باید برای اجرای طرح شوارع و ... مبلغ به ازای هر متر مربع یک میلیون پرداخت کنن مالکین با وجود تعهدات قبلی شرکت تعاونی مسکن جهاد کشاورزی و قرارداد فی مابین شهرداری و تعاونی مسکن جهاد کشاورزی آیا میتوان الزام به انجام تعهدات رو طبق صلح نامه و سند انجام داد بابت تاخیر در انجام تعهدات تعاونی مسکن جهاد کشاورزی چه راهکاری رو پیشنهاد میدید ایا میشه به صورت کیفری اقدام کنیم یا باید به صورت دعوی حقوقی باشه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد