مشاوره حقوقی رایگان - بردن پول و طلاجات شوهر توسط زوجه

همسرم بدون حکم قضایی با شکستن قفل وارد منزل شده و مقداری وسایل پول نقد و طلا از منزل خارج کرده. صورتجلسه 110 و فیلمی که نشان میدهد داخل خانه هستند وجود دارد. چگونه میتوانم امولم را پس بگیرم؟ اکثر قضات بر این عقیده هستند چون منزل مشترک بوده جرم محسوب نمیشود ایا راهی هست؟

پاسخ ها :

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
ممکن است صرف ورود را نتوان جرم انگاری کرد ولی بردن پول نقد و طلا میتواند عمل مجرمانه باشد.

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

سلام دوست عزیز شما میتونید با طرح سکایت سرقت ایشون رو تحت تعقیب قرار بدید ...اما ممکنه این شکایت به نتیجه نرسه که در این صورت میتونید از طریق حقوقی دادخواست استرداد اموال رو مطرح کنید.