مشاوره حقوقی رایگان - شوهرم اعسار از مهریه زده

سلام من چند ماه پیش 5 تا سکه مو گذاشتم اجرا که البته جلسه رسیدگی شوهرم حاضر نشد و رای غیابی صادر شد بخاطر همین تو این چند ماه دنبال ضامن بودم واسه اجرا
پرونده م تو شورای حل اختلافه
حالا که ضامن پیدا کردم و ضامن رو معرفی کردم شورا و مدارک بردم، شوهرم درخواست اعسار فرستاده شورا که یک جلسه رسیدگی دارم هفته دیگه واسه این موضوع
میشه راهنمایی کنید که چی بگم تو این جلسه تا زودتر بتونم 5 تا سکه مو بگیرم و قاضی شورا و شوهرم رو مجاب کنم که 5 تا سکه مو بگیرم ؟
ممنون

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام فقط باید مال به میزان5 سکه معرفی کمید وگرنه اعسار ایشون پذیرفته میشه

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
اگر اموالی دارد میتوانید آنها را توقیف کنید مانند خط موبایل، ماشین، زمین
در غیر اینصورت و در صورت اثبات اعسار به میزانی که دادگاه تعیین مینماید بصورت پیش و ماهیانه میتوانید از ایشان مطالبه کنید ک ه در صورت عدم پرداخت صدور حکم جلب وی ممکن است

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

سلام دوست عزیز...شما باید مدارکی به دادگاه ارائه بدید که نشان دهنده توانایی ایشان در پرداخت باشه در صورت صدور حکم به اقساط میتونید به دادگاه تجدید نظر اعتراض کنید.