مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام من طی یک قرارداد سرمایه گذاری مضاربه به شخصی 30 میلیون تومان پول به حساب پدر ایشان که مستمری بگیر نیز می‌باشد واریز کردم و به همان مبلغ سفته دریافت کردم از تاریخ سفته حدود دو ماه گذشته و فرد جواب درستی به من نمیده و پولی به من نداده حالا من میتونم حساب ایشان یا حساب پدر ایشان که در قرارداد هم ذکر شده رو مسدود کنم در ضمن هیچ آدرسی ازش ندارم و ارتباط فقط تلفنی و پیامکی هست ممنون میشم اگر یک راهنمایی و جواب خوب به من بدید.

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

برا ی مطالبه سفته به ادرس ایشون نیاز است برا واخواست سفته

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

از صادرکننده سفته و ضامن آن میتوانید وجه سفته را مطالبه کنید