مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح و زورگیری

اینجانب توسط 3نفر مورد ضرب و شتم شدید با مشت و لگد چوب و چاقو قرار گرفتم و هر آنچه داشتم از من دزدیدن از جمله موبایل و 6 میلیون پول نقدی که تازه وام گرفته بودم و در آخر هم هم با کلت کمری مرا تهدید به مرگ کردن یک تیر هم کنار پایم شلیک کرده بعد از فرار و نجات جانم 100 متر آن طرف تر باز هم قصد کشت مرا زدند که دیگر بیهوش شدم یه خانواده ایم را به خون پیدا کرده و به پلیس و اورژانس زنگ زده حالا مختصر و مفید بگویم گزارش کلانتری دارم پزشکی قانونی رفتم یک شاهد هست ولی از دوستان متهم است بعید می‌دانم برایم شهادت دهد ولی در محل حضور داشته و دوربین مداربسته چند مغازه هم هست که متاسفانه از دوستان متهم می باشد جهت اطلاع متهم فروشنده مواد است پاتوق فروشان کنار رستورانی بوده که من در حال گرفتن غذا از آن بودم فقط متهم را می شناسم آن دو نفر را نمی شناسم....
6 میلیون پول وام که تازه رفته بودم به اضافه موبایلم به اضافه کیف مدارک و دیه ای که پزشکی قانونی برای دندان های شکسته ام بریده است خسارتهای مالی و جانی است که به من وارد شده
1. یکی دو دقیقه قبل از شروع ضرب و جرم خودم با 110 تماس گرفتم اعلام کردم که احساس می کنم چند نفر مرا تعقیب میکنند
2. در زمان ضرب و جرح و مخصوصاً شلیک گلوله تمامی مشتریان رستوران بیرون ریخته و با گوش خودم می شنیدم که چندین نفر با 110 صحبت می کردند که آقا مامور بفرستید اینجا دارند یکی رو می کشند (همون موقع بالای 20 تماس از اون محل با پلیس و گزارش زورگیری و شلیک گلوله شده)
3. دو نفر شاهد هست که می شناسم و در یک قدمی ما بودند و حتی یکی شان جدا میکرد ولی از دوستان متهم می باشند ولی اسم آدرسشون رو دارم
4. دوربین مداربسته مغازه های اطراف هست اگه دادگاه و بگیره
5. در صورت استشهاد محلی کسبه می توانند شهادت دهند که در فلان تاریخ فلان ساعت هم چنین اتفاقی افتاده زورگیری اتفاق افتاده و مخصوصاً شلیک گلوله

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

فیلم دوربین ها با دستور دادگاه باید در اختیار قرار بگیرد و صاحبان مغازه نمی توانند از این موضوع استنکاف نمایند..... شهادت شهود و استشهاد کتبی و مجموع عواملی که فرمودید مانند تماس با 110 می تواند اثبات کننده موضوع باشد.