مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه هزینه

شخصی چندماه پیش از من چند محصول خرید و پرداخت مبلغ را به بعد موکول کرد، هربار تماس گرفتم برای مطالبه بهانه ای آورد و از پرداخت طفره رفت. در آخرین تماس گفتند من بهشون کلی توهین کردم و به این بهانه دیگر از جواب تماسها خوداری کردند و گفتند اگه بازم تماس بگیرم از من شکایت میکنن. من مدرکی ندارم فقط حدود 5نفر شاهد حضوری دارم که خرید ایشان رو از من تایید میکنند. آیا میتوانم با شکایت پول را مطالبه کنم؟!

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.مطالبه ثمن معامله رابنمایید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر شهود حاضر به ادای شهادت در دادگاه شوند ممکن است به نتیجه برسید........ لازم است فرمها و موارد قانونی برای کار و کسب خود تهیه نمایید تا از این به بعد به مشکل نداشته باشید.... در صورت نیا بنده می توانم در خصوص تهیه فرمها به شما مشاوره دهم.