مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دریافت خسارت تاخیر در انتقال سند

با سلام احترام
به استحضار میرساند اینجانب یک واحد آپارتمان را در تاریخ7/7/97خریداری نموده و مقرر شده بود همزمان با پاس شدن آخرین چک در تاریخ 10/2/98 معادل 160 میلیون تومان سند انتقال امضا بشود. بنده چک را در تاریخ مقرر پاس نموده ولی مالک از انتقال سند امتناع نموده و شکایت کردم و تازه ملزم به تنظیم سند شد. حالا میخوام ببینم بعد از یک سال گذشت زمان که بنده چک رو پاس نموده ولی ایشان پس از محکومیت در دادگاه میخواد سند بزنه چجوری میتونم خسارت تاخیر در انتقال سند ازش بگیرم چون بنده طلای خانمم رو واسه پاس کردن چک 160 تومانی فروختم ولی ایشون سند نزد. اگه سند همون زمان میزد میتونستم وام بگیرم و طلا رو نفروشم. چک من تاریخش 10/2/98 بوده و قرار بود همون تاریخ سند به نامم بزنه. ممنونم پاسخ بدید.

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

مشروط به اینکه در قرارداد منعقده فی مابین طرفین شرطی در این خصوص نوشته شده باشد حسب مورد احتمال دریافت خسارت وجود دارد.