مشاوره حقوقی رایگان - نیاز به راهنمایی

درود بر شما بنده یک‌ماشین خریداری کردم به‌گفته‌فروشنده بدون ایراد و فنی سالم بوده ،بنده ماشین را بعد از یک‌روز به نام وپلاک‌کرم بعد از یک ساعت از پلاک‌کردن .دیدم زیر ماشین اندازه یک لیتر روغن به روی زمین ریخته، ،و از مکانیک سوال کرم گفت که باید گیر بکس پیاده شود ،ابا میتوانم فسخ معامله یا خرج ماشین را از فروشنده که با اطمینان از سلامت ماشین‌گفت ،انجام‌دهم،یا بگیرم، ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به توافقات فیمابین در مبایعه نامه دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
با شرایطی امکان فسخ قرارداد وجود خواهد داشت

و شما میتوانید قرارداد را فسخ ننمایید و مطالبه خسارت ارش نمایید