مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام. وقتتون بخیر. چندتا سوال داشتم:
1_ آیا مزایایی از قبیل ایاب و ذهاب و حق سرپرستی و حق فنی و حق شیفت جزء کسر بیمه محاسبه میشه
2_ بنده 2 سال سابقه کار دارم آیا شرکت باید سابقه کار پرداخت کند یا خیر چون شرکت گفته طرح طبقه بندی مشاغل نداریم سابقه تاثیری بر پایه حقوق نداره. چون تفاوت حقوقی با نیروهای جدید ندارم. اگه که سابقه کار پرداخت کرد جزء پایه حقوق محاسبه خواهد شد یا جدا تو فیش حقوقی قید خواهد شد مانند خواروبار حق شیفت جدا از پایه حقوق ثبت شده.
3_ آیا عیدی سال 98 باتوجه به فرمایشات آقای وحید حاجی زاده چه مزایایی تعلق خواهد گرفت به عیدی
4_ سه تا شرکت تولیدی داریم میشه گفت 110 نفر پرسنل داره توی این سه شرکت. شرکتی که بنده مشغول هستم 20 نفری هستیم کارفرما گفته شرکتی که مشغول هستین 20 نفر بیشتر نیستین و شرکت توی استان دیگه مشغول به کار است طرح طبقه بندی مشاغل ایجاد نمیشه. ممنون میشم مرا راهنمایی کنید بابت طرح طبقه بندی مشاغل بیشتر راهنمایی کنید. تشکر

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

سلام باید مدارکتون و ببینم
کدوم صحبت اقای حاجی زاده
شرکت باید سنوات بپردازه

یداله خواصی

یداله خواصی :

با سلام : نظر به اینکه موضوعات معنونه و احتساب آنان و پرداخت بستگی به قرارداد اولیه و نوعاً سختی کار و شرایط شرکت و چندین پارامتر دیگر می باشد ، بنابراین نخست جهت دریافت پاسخ باید به قرارداد فی مابین با شرکت و کارگزینی و در صورت تردید به اداره کار و متعاقباً به شرکت هم تراز مراجعه نمود .