مشاوره حقوقی رایگان - غصب عنوان

با سلام
شخصی با سمت مالک دفتر حقوقی با معاونت و اجیر شدن از سمت پسرخاله من (به علت اختلافات ملکی ارث)از مادر بیسواد من تحت عنوان مامور کلانتری و حامل ابلاغ بودن درب منزل مادرم اثرانگشت گرفته و گریختند، بازپرس با مدارک کامل مانند BTS،شاهد و مدارک دیگر غصب عنوان را مسلم و محرز دانسته و معاونت رو هم تایید کرده ولی مدرک اثر انگشت گرفته شده از غیر رشید با سوءاستفاده از ضعف نفس،چون استفاده نشده و عدم ارائه و نامعلوم بودن آن و همینطور رد غیر رشید بودن مادرم رد شده،و هر دو اقرارنامه آوردن مبنی بر عدم اخذ اثرانگشت و باطل بودن در صورت ادعای وجود از سوی شاکی،حال سوالم اینه:

1-تحت چه عنوانی به رای اثر انگشت میشه اعتراض کرد؟

2-رای احتمالی در دادگاه کیفری برای مجرم و معاون چیست؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
موارک شما باید بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نمی‌توان عنوان رو به همین صورت بیان نمود چرا که می‌بایست جزئیات پرونده مورد بررسی قرار بگیرد عنوان شکایت مهم است