مشاوره حقوقی رایگان - جعل گواهی فوت

سلام،یکی از عزیزان بنده در تاریخی که بیمارستان تهران گواهی کرده فوت شده و میت به شهرستان انتقال یافته ودر قبرستان روستایمان دفن شده،ولی اصل گواهی فوت در ثبت احوال 14 روز بعد صادرشده است،حال که پیگیرشدم فهمیدم که یکی از عزیزانم از دهیاری روستا تاییدیه دروغ برده برای ثبت احوال و آنها هم گواهی فوت را 14 روز بعد فوت صادرکردند.
طبق استعلامی که از اداره ثبت گرفتم فهمیدم که 7روز قبل گواهی فوت سند منزل جابجا شده و شخص فوت شده دیگر چیزی به نامش نیست این اتفاق تو این 14 روز افتاده،ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید و دا‌دخواست ابطال سند و بطلان معامله بدهید.

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

شکایت از جاعل به اتهام جعل و استفاده از سند مجعول وفروش مال غیر انجام دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست ابتدا ادعا اثبات شود ابتدا می‌بایست عنوان شکایت ثبت شده رسیدگی ادامه پیدا کند و سپس در صورت محکومیت ادامه کار را با استناد به حکم دادگاه کیفری انجام دهید