مشاوره حقوقی رایگان - ارث مادر به دختر

سلام
دخترم به دلیل بیماری سرطان درگذشت و از کل داری او یک واحد مسکونی به جا مانده که دخترم قبل از فوت دختری داشت که بعد از جداشدن با همسرش خانواده همسرش دختر یک ماهه دخترم را به خانواده ای در اراک واگذار قانونی وکلا بعد از فوت دخترم دختری که هرگز مادر خودرا در زنده بودن راضی به دیدنش نبود حال درخواست ارث مادری دارد آیا به او ارث می رسد چند درصد؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

بله ارث تعلق میگیرد جهت راهنمایی و شرایط سوال تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

من متوجه نشدم چه کسی ارث می‌خواهد انقدر سوالتان را مبهم مطرح کرده‌اید لطفاً واضح‌تر مطرح کنید تا بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر پدربزرگ و مادربزرگ نباشند تمام ارث به ایشان می‌رسد