مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب های بانکی و توقیف نمودن پلاک ماشینم توسط قاضی پرونده

مورخ 97/02 من همراه با 4نفر ساعت یک شب ؛ وارد جایگاه پمپ بنزینی در استان فارس در روستایی شدیم و متاسفانه صاحبش حضور نداشت منتظر ماندم تا بیاید 20دقیقه شد نیامد پسری که 15یا16سال داشت ؛سرنشین بود پوز یا دستگاه کارتخوان را بحساب اینکه رهایش کردن میاورد من هم متوجه نشدم تا در تاریخ 97/12 اقای تماس گرفت و با فرستادن فیلم جایگاه مدعی شد من با ماشینم که پلاکش ثبت شده بود توسط دوربین جایگاه پمپ بنزین همدستی در سرقت دستگاه کارتخوان داشتیم بعلت کارمند بودن و حفظ ابروم توافق کردیم دو 2میلیون تومان ریختم به حسابش که شکایت نکنه مجددا چند روز بعد پیگیری و قاضی حکم میدهد بصورت غیابی درصورتیکه به قاضی نگفته پول از من گرفته من حالا متوجه شدم چون حکم اجرای احکام آمده و حساب های بانکیم مسدود و پلاک ماشینم توقیف شده درخواست واخواهی دادم پذیرفته شده سوالم اینه با توجه به این پرونده پس از قبولی واخواهی آیا حساب های بانکیم با همین واخواهی آزاد و پلاکم هم ازاد میشود یا مجددا باید درخواست جداگانه بزنم وچه مدت زمانی طول میکشد تا حسابها و پلاک ماشینم آزاد شود؟؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام بستگی به نظر قاضی دارد و دفاعیات شما