مشاوره حقوقی رایگان - تجدیدنظر

باسلام و خسته نباشید.
طرف ماشین بنده رو خط انداخته. بنده شکایت کردم و طرف جلسه اول تو شورای حل اختلاف منکر شد و جلسه دوم اعتراف کرد و شورا برای جلسه سوم واسه سازش نوشت ولی جلسه سوم طرف اومد و منکر شد و شورا پرونده رو به دادسرا فرستاد. میخاستم بدونم اگه شورا تو پرونده بنویسه که طرف اعتراف کرده طرف میتونه به رای شورا اعتراض بده؟؟؟

پاسخ ها :

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

انکار بعداز اقرار پذیرفته نیست .اگر حکم به نفع شما صادر بشه باز هم طرف میتونه اعتراض کنه فقط جهت اطاله دادرسی

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شورا رای نداده بلکه اظهارات وی را صورتجلسه کرده است ، میتواند با سایر ادله به نفع شما باشد