مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند محضری

سلام با عرض ادب و احترام همانطور که قبلا سوال در مورد یک متن اضافی در مبایعه نامه نمودم که سال گذشته یک ملکی خریدم که بعد یک هفته بنگاهی یک متن بهش اضافه نمود که در مورد انجام تعهدات سند بود که فروشنده از من و بنگاهی شکایت نمود که در دادگاه بدوی حکم علیه ما صادر شد حال اگر دادگاه تجدید نظر نیز حکم تایید بکند با توجه به اینکه هم مبایعه نامه و هم سند محضری به نام خانمم می باشد: آیا می تونه دادخواست ابطال سند با توجه به محکومیت من و بنگاهی بدهد؟ اگر فروشنده شکایت بکنه در مورد ابطال سند آیا فقط متن اضافه شده از اعتبار قانونی ساقط میشه ؟ یا نه تمام مبایعه از حالت قانونی ساقط میشه؟ بعد سند محضری هم ابطال میشه ؟ خواهشا راهی رو پیش رویم بگذارید تا برام مشکلی پیش نیاید. ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام بستگی دارد که متن اضافه شده چه چیزی باشد؟ در صورت تمایل جهت انجام مشاوره و تنظیم دادخواست و لوایح با بنده تماس بگیرید.

پرسشگر :

سلام باعرض خداقوتی به شما وکلا متن اضافه شده این است: ( درضمن طبق توافق طرفین چک یکصد میلیون نقد شود انتقال سند داده شود و 48 میلیون باقیمانده پرداخت شود ملک تخلیه و تحویل خریدار بشود) این متن وسط قولنامه اضافه شده حال می خوام بدونم همین متن از حالت قانونی ساقط میشه؟ یا کل مبایعه ؟ برای سند محضری که فروشنده بعد از دریافت کل ثمن معامله بعد از دوماه انتقال سند بنام خانمم داده اشکالی پیش میاد ؟ امکان داره دادگاه به نفع فروشنده رای به ابطال سند بده ؟ درضمن من از استان تهرا ن نیستم که حضوری بیام و با شما ملاقات کنم اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام به نظرم خللی به مبایعه نامه وارد نمی کند ولیکن اگر مبایعه نامه باطل شود قطعا سند نیز باطل خواهد شد پس حتما وکیل بگیرید تا در این مرحله به خوبی از شما دفاع کند