مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند محضری

من در حالت عادی نبودم وحتی اثر انگشت هم ندارم چون بر اثر آتش سوزی از بین رفته اثر انگشت پا از من گرفته اند چگونه میتونم سند را باطل کنم تا بتونم دیه ام را بگیرم؟

پاسخ ها :

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

سلام درخواست ابطال سند ثبت کنید و مدارکی که در دست دارید پیوست کنید.
برای لایحه نویسی هم تماس بگیرید براتون نگارش بشه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید بتوانید ادعای خود مبنی بر نداشتن حالت عادی را ثابت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اینکه در حالت عادی نبوده‌اید بایستی اثبات شود؛ چرا که معمولاً تمامی اسناد از اعتبار قانونی برخورداراند مگر اینکه خلاف آن به اثبات برسد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تمامی اسناد از اعتبار قانونی برخورداراند مگر اینکه خلاف آن به اثبات برسد. و شما باید بتوانید عدم وجود اراده را در آن زمان ثابت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال شما واضح نیست به اینکه سند چه چیزی را باطل کنید و آیا سند موثر در دیه است یا خیر بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهکار قانونی تماس بگیرید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
سوالتان نامفهوم است موضوع را کامل شرح دهید.

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
در حالت عادی نبودن رو باید اثبات کنید در غیر این صورت معتبر است