مشاوره حقوقی رایگان - استرداد ودیعه از موجر

من پنج‌هفته پیش یک ملک اجاره کردم و هشتاد درصد پول رهن رو پرداخت کردم ولی الان با گذشت بیش از یک ماه مالک نه کلید را تحویل میدهد و نه پول ودیعه را،
املاک هم چون مالک چندین ملک اجاره دارد حاضر به همکاری با مستاجر نیست و دربرابر اعتراض‌های من حرف از کنسلی و پرداخت جریمه و کمیسیون میزند، به اتحادیه املاک هم رجوع کردم ولی متاسفانه به نتیجه نرسیدیم و در نهایت برای مالک هم اظهارنامه ارسال کردم که متاسفانه بعد از گذشت چهار روز همچنان هیچ جوابی ندادند. ممنون میشم راهنماییم بفرمایید که من چطور میتونم پول واریز شده به حساب مالک را دریافت کنم؟

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
اگر قرارداد اجاره دارید می توانید برا ی تحویل گرفتن ملک اقدام کنید
اگر نمی خاهید ملک را تحویل بگیرید و موجر نیز موافق فسخ یا اقاله قرارداد می باشد, برای استرداد وجه خود دادخواست دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام راه برگشت پول یا تحویل ملک وجود دارد اما بزرگوار آنچه در اینجا اهمیت دارد این است که اجاره نامه شما بررسی شود