مشاوره حقوقی رایگان - اثبات رابطه نامشروع همسر

سلام وقت بخیر بخیر ،مرد و 39 ساله ساکن شیراز، 16سال پیش با همسرم ازدواج کردم نتیجه 16سال زندگی مشترک یک دختر 14ساله و یک دختر 7ساله میباشد،،تو این 16سال هیچ گاه به همسرم خیانت نکردم و خانواده‌ام را عاشقانه دوست داشتم ،همسرم در طی سال های گذشته چند تا خیانت کرد که همخوابی نداشت او را بخشیدم و فراموش کردم و به دوست داشتن و زندگی ادامه دادم تا اول امسال از طریق گروه های طبیعت گردی با مرد 33ساله مجردی آشنا شده بود و با هم ارتباط داشتند ،،همسرم من با کشیدن نقشه من را به گروه طبیعت گردی برد و با این شخص آشنا کرد و آن شخص هم خیلی ادعای انسانیت و شرف داشت ،تا این که از شش ماه پیش هر وقت دخترم به من می‌رسید ناراحت بود و می‌گفت این برای تو زن نمیشه بیا ازش جدا شو ،اما من از هیچ چیز این رابطه خبر نداشتم ، همسر من هر زمان تنها یا حتی با دختر 14ساله م بیرون می رفته و اون آقا رو میاورده و جلو دخترم بوس ،بغل ،، دست مالی بدن و هر کاری انجام داده‌اند ،،از طریق غیر قانونی توانستم مطمئن بشوم ،،که با 4خط تلفن از اول امسال بیشتر از هزار تماس طولانی مدت یک ساعته داشته با این آقا ،،،الان دو ماهه از خونه بیرونش کردم و قصد جدایی دارم ،،اما متاسفانه با وجود این که دخترم تو رابطه نامشروع بارها دیده مادر خود و من هم مطمئن هستم که به من و بچه هایش خیانت کرده باز هم گردن نمیگیرد و هنوز مدعی است که الکی به او تهمت زدیم ،، می‌خوام از طریق قانونی اقدام و این خیانت را اثبات کنم ،،لطفا راهنمایی کنید؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق استعلام پرینت شماره ها شاید بتوانید اما قطعی نبست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان شکایت و پیگیری وجود دارد دلایلی مانند تماس‌ها و اینکه بین آنها ارتباطاتی مانند کاری وجود داشته یا خیر می‌تواند مورد بررسی قرار بگیرد