مشاوره حقوقی رایگان - شکایت رابطه نامشروع

با سلام
زوج هستم و مدت 2 ساله ازدواج کردم .. در این مدت از هیچ چیز واسه خانمم کم نذاشتم و با هم خیلی خوب زندگی میکردیم اما حدود یکسال پیش متوجه خیانت خانمم شدم .. با یه نفر در دانشگاهی که در آن درس میخواند ارتباط دارد .. مخفیانه گوشیشو برداشتم و پیامها و عکسی که از اون شخص واسه خانمم فرستاده کپی برداشتم
عکسی که فرستاده بود فقط با یه شرت بود
با خانمم صحبت کردم و طی صحبتهاش اعتراف به این قضیه کرد و من صدا و پیامی که در آن این موضوع بیان شده را دارم
بعد از آن با طرف مقابلشم صحبت کردم و اون نیز در مکالمه تلفنی که داشتیم همه چیز را اعتراف کرد و فقط گفت نمیدانستم طرفم متاهل هست
با گرفتن پرینت خط خانمم یا اون طرف هم میشه به ارتباط طولانی که داشتن پی برد
میخواستم بدونم با این مدارک میتونم از دستشون شکایت کنم و به نتیجه برسونمش؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بهتر است موضوع را به دادگاه نکشید اگر علاقه ای به تداوم زندگی مشترک ندارید طلاق توافقی بگیرید.از نزدیک به صورت حضوری حتی المقدور هردوباهم نزد وکیل بروید و مشاوره حضوری بگیرید.طرح چنین موضوعی در منظر عام برخلاف اصول اخلاقی و فرامین شرعی و مذهبی است.باید یکسری سوالات حضوری مطرح شود

پرسشگر :

درد بر شما
من تا الان اقدامی انجام ندادم ولی هرچه میگذره خانومم داره دست پیش میگیره واقدامی برای طلاق توافقی نمیکنه
بهونه های دیگه اورده وحدودا غیر مستقیم بهم میگه هیچ کاری نمیتونی کنی..
اگه میشه لطف کنید و در اینباره بیشتر واسم توضیح بدید
با سپاس

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام بنظر من انسان جايز الخطاست و حفظ آبروي زن خود را كنيد چون اين مسئله دادگاهي بشه برا نسل در نسل عواقب خوبي نداره حال فارغ از هر نتيجه .