مشاوره حقوقی رایگان - حریم خصوصی

سلام
ما ساختمونمون 3 طبقه داریم که قسمت جنوبی حیاط دارد در این قسمت یک ساختمان 5 طبقه داریم که حیاط خلوت با دیوار حیاط ما دارد مالک این حیاط خلوت سقف آن را پوشانده واز سمت حیاط ما پنجره گذاشته ویک لوله15برای دود کش به سمت حیاط ما گذاشته ایا این قانونی است؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام قسمت های اختصاصی و مشاعات در اسناد مالکان مشخص شده‌اند در قسمت که مشخص نیست جزو مشاعات است مشاعات نیز به گونه ای است که هیچ کس نمی‌تواند دخل و تصرف در این قسمت ها کند مگر اینکه رضایت کلیه ساکنین را داشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما ، خیر مطلقا همسایه نمیتواند در حیاط شما پنجره باز نماید
شما میتوانید دادخواست حقوقی اقامه نمایید