مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام خسته نباشید چند وقت پیش یکی از دوستانم مرا راغب به شرکت در قرعه کشی های خانگی کرد من به خاطر عدم اعتماد قبول نکردم اما با توضیحات بیشتر که عموی ایشان در بیمارستان این قرعه کشی را راه انداخته و برادرش است به او اعتماد کردم حال 9 ماه گذشته ماهی 1 میلیون واریز کردم الان بهش گفتم دیگه قادر به ادامه قرعه کشی نیستم با تحقیقات محلی متوجه شدم برادر او اصلا شرکت نکرده است و حتی به پیش عموی ایشان رفته و گفت از همان اول به خاطر نرسیدن نفرات لازم کنسل شد الان پرینت های حساب خود را دارم حال باید چه کنم از کجا شروع کنم خود طرف هم گوشیش خاموشه

پاسخ ها :

یک وکیل

عليه او شكايت كلاهبرداري كنيد

عادل بابایی

عادل بابایی :

علیه کسی که پول به حساب وی ریخته شده و خود ایشان اگر دونفر هستند به عنوان کلاهبرداری شکایت کنید