مشاوره حقوقی رایگان - شهود برای دفاع در جلسه طلاق مبنی بر عسر و حرج

باسلام و خداقوت. دادخواست طلاق مبنی بر عسر و حرج دادم و دو شکواییه مبنی بر ضرب و جرح و تخریب و پیامکهای تهدید به قتل در مورد شوهرم دارم که به مرحله بازپرسی رسیده اما رای نهایی صادر نشده حالا سوالم اینه شهود من که دوتا از پسردایی هایم هستند و برادر و خواهرم ، توی دادگاه چه نکات ضروری رو باید بعنوان شاهد من بیشتر تاکید کنن که قاضی متقاعد بشه برای طلاقم ؟ بغیر از خواهرم کسی در زدوخورد ما شاهد عینی نبوده اما از ماجرای من و شوهرم با عنوان کردن من و مدارک شکواییه اطلاع دارند بنابراین چه مواردی رو شاهدام عنوان کنن که درخواستم در دادگاه رد نشه. ممنونم از مساعدتون

پاسخ ها :

یک وکیل

شهود ، بايد عسروحرج و اظهارات و ادعاهاي شما رو تاييد كنن ضمننا به سوالات قاضي هم پاسخ (معمولا كتبي) ارائه دهند

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
شهود یعنی کسی که شاهد و ناظر قضیه بوده است. کسی که صرفا مطلع است نمیتواند شهادت دهد مگر اینکه شهادت وی بر اقرار طرف باشد