مشاوره حقوقی رایگان - حقوق سرايداری

با سلام، من در حال حاضر در یک مجتمع 20واحدی مشغول به کار شده ام، هئيت مدیره، از من میخواهند تا یک قرارداد اجاره امضا کنم، و تمام حق و حقوق بنده رو مثل قانون کار پرداخت کنند، بیمه، اما عیدی یک ماه حقوق و سنوات یک ماه لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر.

پاسخ ها :

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

سلام نمونه قرارداد در سایت وزارت کار هست میتونید مراجعه و دانلود کنید . به هرحال طرف قرارداد موظف است شمارا بیمه و سنوات معادل سالی یک روز و عیدی شما را بر اساس مصوبات وزارت کار پرداخت نماید .