مشاوره حقوقی رایگان - حقوق سرایداری که در طول روز حضور ندارد.

با سلام خدمت وکلای محترم
ساختمانی است مسکونی با دارا بودن سوئیت 30 متری که در اختیار یک خانواده است ( سرایدار ) ایشان با مدیر ساختمان توافق نمودند که در طول روز بیرون از ساختمان فعالیت نماید و ماهانه 750 هزار تومان از مدیر ساختمان بابت نظافت و حمل زباله دریافت نماید اخیرا ساکنان تصمیم گرفتند که سرایدار تمام وقت باشد با توجه به درامد بالای نامبرده در بیرون ساختمان حاضر به حضور تمام وقت با حقوق قانونی نیستند و برای ترک محل نیز مطالبه حقوق قانونی و سنوات و ... دارند. ضمنا نامبرده سه سال در این ساختمان بوده و بیمه نیز نشده است.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می توانید با ارائه توافق اثبات نمایید ایشان ساعتی کتر می کردند و حقوق ایشان را ساعتی پرداخت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید تمام حق و حقوق قانونی ،
سرایدار پرداخت بشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثابت کنید در روز کاری بیرون از ساختمان مار می کند حقوق و سنوات قانونی به وی تعلق نمی گیرد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتواند از طریق اداره کار پیگیری کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می تواند از طریق اداره کار حقوق قانونی خود را مطالبه کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای سرایدار باید تأدیه شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید حقوق قانونی سرایدار تادیه شوذ

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات پاره وقت بودن به همان نسبت حقوق و... تعلق خواهد گرفت