مشاوره حقوقی رایگان - حقوق و مزایا و بیمه یک سرایدار

با سلام و
عرض ادب و احترام
بنده در تهران در یک ساختمان 24 واحدی سرایدار هستم و 2ماه ب عنوان آزمایشی با 2/500مشغول بودم ک با توافق هیت مدیره قرار بوداز ماه سوم محاسبه حقوق بنده طبق روال وزارت کار حساب بشه و محاسبه ای که هیت مدیره انجام دادن با همه مزایا و بیمه کلا یعنی حق بیمه رو نقدن ب خودم میدم و کلا 4میلیون محاسبه کردن
و الان از شما درخواست دارم آیا محاسبه هیت مدیره طبق محاسبه وزارت کار انجام شده یا نه؟؟
و ممنون میشم که محاسبه دقیقشو بهم بگین
شرایطمم متاهل هستم و بچه هم ندارم
ممنون
موفق و پیروز باشین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر باید بیشتر پرداخت بشود و بیمه شما هم باید واریز گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حداقل حقوق کارگران در سال 1400مبلغ 2 میلیون و 655 هزار و 495 تومان است بدون مزایا که با احتساب مزایا بالای مبلغ 4میلیون تومان خواهد بود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق کامل همراه با بیمه باید تأدیه گردد