مشاوره حقوقی رایگان - حقوق سرایدار

باسلام بنده با همسر و دو پسرم به مدت چهار سال و نیم است که در آپارتمانی 10 واحدی سرایدار تمام وقت هستیم. بیمه نشده ایم و حقوق ما از همان اول یک میلیون و دویست هزار تومان بود. تا همین سال اخر که شد یک و هفتصد. در حال حاضر که در سال 1400 هستیم و همه چیز خیلی گران است. قصد رفتن داریم چون حقوق ما کفاف خرج و مخارج ما را نمی دهد. از مدیر ساختمان حق و حقوق خود را خواستار شدیم اما گفت نمیدهد و گفت که هرکاری از دستتان برمیاید بکنید آیا بنده میتوانم مبلغ بالای 50 از آنها بگیرم. چقدر طول میکشد. با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید علیه هیئت مدیره ساختمان از طریق اداره کار و تامین اجتماعی شکایت نمایید و حقوق و مزایای سنوات و پاداش معوقه و ما به التفاوت حقوق را دریافت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله رابطه سرایدار و مالکین رابطه کارگری و کارفرماست به اداره کار مراجعه کنید و شکایت کنید باید شما را بیمه هم میکردند میتوانید مشمول دریافت تمام مزایا و مطالبات قانونی شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رابطه کارگری و کارفرمایی بین شما باشه می توانید اداره کار شکایت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق اداره کار علیه هیات مدیره شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق اداره کار شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود رابطه کارگری و کارفرمایی بین شما باشه می توانید اداره کار شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق اداره کار علیه هیات مدیره شکایت کنید