مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از شناسنامه پدر

با سلام. پدرم سکته کرده و چند ماهی است رفته پیش عموی من که برادرش باشد تا آب و هوا عوض کند ولی اخیرا متوجه شدم با شناسنامه پدرم میخواد یکی از نزدیکانش رو براش عقد کنند هر چقدر هم تماس میگیرم نه گوشی رو به او میدهند و نه جواب درست و حسابی چی کار کنم عموی من از پدرم سوء استفاده نکند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق سرپرستی دادسرا موضوع را پیگیری کنید و برای پدرتان قیم مشخص کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

هنوز اتفاقی رخ نداده است. پدرتان اگر محجور نیست خودش تصمیم گیرنده است