مشاوره حقوقی رایگان - هزینه شکایت الزام به تمکین

سلام. وکیل پسرم درخواست مبلغ 250 هزار تومن بابت هزینه دادرسی شکایت الزام به تمکین نموده. با توجه به اینکه این نوع شکایت غیر مالی است. آیا درخواست ایشان به حق است؟

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

قرارداد مالی بین وکیل وموکل کاملا شخصی است و هر وکیل میتواند هر مبلغی که برای کار خود صلاح میداند پیشنهاد کند ودراینجا موکل یا قبول میکند یا نه ضمن اینکه متعجبم که چگونه وکیل پسرتون این مبلغ ناچیز را برای چنین پرونده زمانگیری تعیبن کرده اند

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام این مبلغ ظاهرا بابت هزینه دادرسی است نه حق الوکاله ...
هزینه دادرسی اینقدر نمیشه..

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، مطابق قبض پرداختی و واریزی هزینه دادرسی را در وجه ایشان بپردازید و نه بیشتر .