مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید اپارتمان و تحویل ندادن آن

من سه سال مجبور به پیش خرید یه اپارتمان شدم و مقداری بهشون پول دادم و چون از معامله قبل که من رو مجبور به خرید این کرده بد میدونستم بدقول هستن و قرار شد مابقی پول رو کلید تحول بدم و زمان تحویل دهم اذر96 بود اما قرارداد نوشته که مثلا 14 میلیون در تاریخ دهم اذر 96 موقع کج کاری بیاد بدن و دوبا تو همون تاریخ که زمان تحویل هس 14 دیگه بدن که جفتش یه تاریخ هست
) 14 میلیون در دهم اذر96 موقع کچ کاری
14 میلیون در دهم اذر 96 تحویل کلید )
اما من قبول نکردیم و زیر قرارداد اصلاح شد که 28 میلیون موقع تحویل بدیم
الان 2 سال میگذره و خونه ای تحول نداده و شکایت کردم خسارت که تو قولنامه قید شده بود رو خواستم اما اقا به قاضی گفته که چون موقع کچ کاری پول ندادن یعنی اونا اول به تعهد عمل نکردن و توضیحات رو قبول نکرده و دو روز قبل رای به نفع اون صادر شده الان باید چیکار کنم؟ شاهد قولنامه هم موجوده که صحت حرف من رو قبول میکنه
تازه گفته چون موقع کچ کاری پول ندادن فسخ یه طرفه کردم و واحد رو فروختم به کس دیگه
نکته اینجاس که گچ کاری تحویل تاریخش که روز هستش بعد تو توضیحات هم گفته شده که 14موقع کچ کاری به تحویل انتقال یافته تحویل 28 باید بدن نمیدونم چرا رای به نفع اون صادر شده الانم نمیدونم چیکار کنم

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

سلام برای پاسخ بهتر لازم هست که تصویر قرارداد منعقده میان شما و فروشنده و همچنین رای صادره رو مشاهده کنم . در صورت تمایل می تونید از طریق واتس آپ به شماره 09037545609 تصاویر قرارداد و رای رو برای بنده ارسال کنید تا پاسخ کامل و راهکاری صحیح خدمتتون ارائه بدم .