مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی دریافت خسارت رمز ارز مسدودی

سلام
حدودا سه چهار سال گذشته یک رمرزارز ایرانی در حدود 600میلیون تومان خریداری نمودم که پس از مدتی توسط قوه قضاییه غیر قانونی ومسدود گردید که با شکایت از صاحب رمز ارز توسط اینجانب وعده کثیری ایشان بازداشت وحدودا 60درصد از پول اولیه توسط دادگاه علی الحساب به مال باختگان عودت گردید و صاحب رمرز ارز با قرار وثیقه پس از کودتا دو سال آزاد گردید با پیگیری پرونده از سال گذشته قاضی پرونده برداشته شده وقاضی دیگری جایگزین نشده چکار میتواننیم انجام دهیم جهت رسیدن به بقیه پول خود
باتشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی منتطر بمانید تاادامه رسیدگی انجام و رای محکومیت قطعی صادرگردد.