مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست ضرر و زیان از خوانده

سلام من در پرونده حقوقی در مورد چک 2سال مورد تهاجم از طرف شاکیه بودم بعداز دوسال در دادگاه ومواجهه حضوری رای دادگاه کلا بنفع من برگشت وتمام اتهامات وچکهاهم از اجرای احکام ابطال گردید وتمام شد حال من میتوانم دادخواست ضزروزیانهای مالی ومعنوی وصدمات جسمانی رو از محکوم د رخواست نمایم یکی از موارد پول وکلایم ایاب ذهاب وکلایم وهزینه هایشان چون استان به استان بود هزینه های درمانیم که درطی پروسه هم سکته قلبی کردم وهم مغزی مدارک دارم نسبت به زمان اتفاقات 2سال بیکاربودم واواره تمام خانواده ام دچار بیما یهای روحی وجسمی شده اند بزرگترین صدمه مغزی که تکلمم بهم ریخته.ایا میتوان دادخواست بدم ومطالبه کنم یا رد ورسیدگی نمیشود ناگفته نماند وکلا وحتی قاضی محترم در طول 2سال جانبداری کردن از ایشان میتوانم بگویم سماجت رنده ووکلایم واسناد ومدارک دراخرین داد گاه باحضور خودم غائله ختم بخیرشد.باتشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خسارات دادرسی، ائم از حق الوکاله، هزینه کارشناسی، هزینه دادرسی و… مطابق با تعرفه صرفا قابل دریافت است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ضرر و زیان و خسارات دادرسی از جمله حق الوکاله وکیل به میزان تعرفه قابل مطالبه است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل و هزینه کارشناسی قابل مطالبه است
و شما باید دادخواست اقامه نمایید