مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت

سلام تمامی کارت های مامانم مسدودشده خودمون زنجانیم ازاهواز مسدودشده پرینت بانک نوشته علت مسدودی01 مبلغ مسدودی 999،999،999،999همچین مبلغی توحسابش اصلا نبود دلیل انسداد چی میتونه باشه؟ چه جوری کارتهاشو رفع مسدودی کنه خودش سوادنداره بره اهواز بچه هاشم بخوایم بریم مرخصی نمیتونیم بگیریم راهی هست توزنجان حل بشه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ابتدا باید علت مسدودی را جویا شوید. وجهت رفع آن از طریق دادگاه شهرمسدودکننده اقدام کنید