مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دستمزد کار

سلام من چندسالی هست که برای یکی از آشنایان کار طراحی انجام میدم و ایشون دوسال هست که هیچ مبلغی بابت طراحی ها پرداخت نکردن و دوماه پیش اومدن تمام فایل های اصلی و نهایی پروژه رو از من گرفتند و فاکتور دریافت کردند و بعدش من رو بلاک کردند و در تمام نرم افزار ها هم من رو بلاک کردن تلگرام اینستا و ...
چی کار باید برای مطالبه وجه انجام بدم و شکایت کنم . آیا میتونم پولم رو بگیرم تمام چت ها و پیامهاشون رو دارم که پروژه رو تحویل گرفتند.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه دادخواست توسط شما وجود خواهد داشت