مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کردن حساب بانکی من

با سلام واحترام حساب من امروز مسدود شده است از بانک پرسیدم گفتند از پلیس فتا هرمزگان از صبح شما ره تلفن را از 118 گرفتم به هر شماره ای زنگ میزنم جواب نمیدن هرچه فکر میکنم از هیچ ناشناسی پول به حسابم واریز نشده میخواستم ببینم برچه اساسی حسابم مسدود شده کسی شاکی ندارم وهیچ موردی ندارم تمام برنامه کسبم به هم خورده طلبکارها دم مغازه ام سروصدا کردند که قلبم به مشکل برخورد وراهی درمانگاه شدم اگر بدون دلیل قانونی حسابم را مسدود کردند کی باید جوابگو باشد بندر عباس هم راه نزدیکی نیست چگونه پیگیری کنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی حضورا موضوع را پیگیری وابتدا علت را جویا شوید. وکیل از همان شهر هم میتوانید بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به شعبه توقیف کننده حساب مراجعه نمایید