مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام
پدرم قبل ازدواجم فوت شده بودن و مادرم در قید حیات هستن و چهار برادر و چهار خواهریم دو دونگ از خونمون رو مهریه انداختیم واسه همسرم که تو تصادف فوت کرده
سند مهریه رو مادرم و دوتا از برادرام امضا کردن و بقیه وراث امضا نکردن
الان یک دونگ از ساختمان به پدر مادره همسره مرحومم میرسه آیا میتونن اون یک دونگ رو هم بجای سکه ازم بگیرن با توجه به اینکه خواهرام و یکی از برادرام راضی نیستن بدن؟؟؟

پاسخ ها :

محمد علی ایرانمنش

جناب آقای محمد علی ایرانمنش :

اگر شخصی که منزل به نامش هست یعنی سند مالیت داره و این تعهد را داده باشه خانواده همسر میتونن بگیرن مثلا اگر خانه به نام مادرتون باشه و مادرتون این تعهد را امضا کرده باشه قابل دریافته

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر آنچه که در سند ازدواج درج شده است قابلیت پیگیری دارد