مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو لیزینگی

باسلام. بنده خودرویی را خریداری کردم از یکی، بعد به من گفتن ماشین اقساطش پرداخته و باید بری از تهران پارس خودرو سند تحویل بگیری درصورتی که این خودرو اصلا بنام فروشنده نبود و طرف قبلی خود نیز مدعی است چندین دست چرخیده و تمام قولنامه ها با دفترچه قسط با کارت ماشین فقط دست من است. حالا من که طرف اول ماشین پیدا نمیکنم چه باید بکنم؟ پلاک هم بنام صاحب لیزینگ میباشد که پیدایش نیست.... و من بسیار خرج ماشین کردم و مدادم خود بیمه میکردم.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.با پرداخت کامل اقساط وتصفیه آن,مالک وایادی متعاقب را ملزم به تنظیم وانتقال سند نمایید.