مشاوره حقوقی رایگان - دیه در دفاع مشروع

سلام بنده چند روز پیش جلوی درب مغازم ایستاده بودم ک سه نفر به سمت من حمله کردن و شروع ب مشت زدن به من کردن من هم در دفاع از خود شروع ب مشت زدن ب آن ها کردم و در اثر مشت زدن ب صورت یکی از آن ها انگشت دستم شکست و تاندونم پاره شد آیا چون در دفاع از خود دستم شکسته دیه شامل من میشه ‌‌شاهد و فیلم دوربین هم برا اثبات حرفم دارم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، از باب تسبیب قابل مطالبه هست ولیکن درصدی هم به خود شما تعلق میگیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد