مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اقساط مهریه در دادگاه تجدید نظر

سلام وقت به خیر بعداز درخواست تقسیط مهریه از آنجایی که پولی بابت پرداخت قسط اول مهریه نداشتم دادخواست تعدیل دادم ولی متاسفانه درخواستم رد شد ولی قابل تجدید نظر خواهی می باشد در خصوص دادخواست آقای ------- فرزند ------- به طرفیت خانم ------- فرزند ------- به خواسته تقلیل
تقسیط محکوم به موضوع دادنامه شماره ... در پرونده کالسه بایگانی ... همین دادگاه
که بر اساس آن خواهان به 4 قطعه سکه تمام بهار آزادی و هزینه سفر حج تمتع و سفرهای سوریه و کربلا معلی بابت
قسط ابتدایی مهریه در حق وی محکوم شده است، دادگاه با عنایت به جامع محتویات پرونده نظر به این که سابقًا در پرونده
فوق الذکر به شرح دادنامه یاد شده حکم بر اعسار خواهان صادر شده و از زمان صدور رای)1402/06/29( تاکنون تغییر
افزایشی نامتعارف در قیمت سکه و یا تورم بوجود نیامده تا بتوان خواسته خواهان را ثابت تشخیص داد و همچنین خواهان
دلیلی بر تغییر منفی در وضعیت مالی خود ارائه ننموده است، به استناد مفهوم ماده 6 قانون نحوه اجرای محکومیت های
مالی مصوب 1394و ماده 1257 قانون مدنی دعوی خواهان را غیر وارد تشخیص و حکم به بطالن دعوی تعدیل صادر
و اعالم می نماید. این رای حضوری و به استناد مواد 331 و 334 و 336 از قانون آئین دادرسی مدنی ظرف بیست روز
پس از ابالغ قابل اعتراض و رسیدگی در محاکم تجدید نظر استان می باشد./م

فیش حقوقی من قبلا 15 میلیون بود الان شده نه میلیون و هشصد و از طرفی کل اموالم در تصرف خانم می باشد و خودم هیچ مال و اموالی ندارم که بخواهم مهریه بدهم لطفا بفرمایید در دادخواست تجدید نظر چی بزنم که بتونم قسط اول رو تعدیل کنم و مابقی اقساط رو به سالیانه تغییر رای بدم. متشکرم
این

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم لایحه دفاعیه مستدل تنظیم نمایید
بهتر است تنظیم لایحه را به وکیل بسپارید

سمیه فرهادی فومشی

سرکار خانم سمیه فرهادی فومشی :

با سلام خود فیش حقوقی جدید شما مدرکی جدید در جهت تعدیل اقساط میباشد و با توجه به تورم وشرایط مالی بد مجددا تقاضای تجدیدنظر بفرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید تجدیدنظرخواهی نمایید
و شما باید لایحه تجدیدنظرخواهی دقیق تنطیم و به دادگاه ارائه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس فیش حقوقی خود درخواست تجدیدنظر کنید