مشاوره حقوقی رایگان - فروختن طلا

مادرم 12 سال پیش طلا هایش را به بردارش داده است چون این برادرش از برادر کوچکش پول گرفته بود و دعوا شده بود برای همین داییم از مادرم خواسته بود که طلاهایش را بفروشد و وقتی که پول داشت به قیمت روز طلاهایش را بخرد
در این دوازده سال که همش سر طلاها با هم دعوا کردن که یک بار میگفت باشه میخرم یک بار میگفت نمیخرم برو از اون یکی برادرت بگیر یعنی برادر کوچکش مادرم گفته که من به تو طلاهایم را دادم که قرضی را که گرفتی پرداخت کنی ولی او قبول نمیکند الان بزرگ های فامیل جمع شدن و توی برگه نوشتند که تا سه سال در سه قست باید 80 گرم طلا شو بخره که ما فهمیدیم این زرنگ بازی در اورده نوشته 200 ملیون میشه و تو سه سال پرداخت میکنه و اگر سال بعدمثلا طلا 5 ملیونم شد اون همون 200 ملیونو بخره حالا چه 80 گرم بشه چه 20 گرم تون همون 200 ملیونو میخره مادرم قبول نکرد و اون برگه رو الان داره و میخاد شکایت کنه که الان بگیره شاهد دارع طلا فروش رو می‌شناسن و دایی و عمه وخالم هم در جریان بودن که مادرم طلاهاشو داده به داییم ولی موقع فروش اونجا نبودن البته اون فقط طلای مامان منو نفروخته مال مادر بزرگو بقیه خالم هامم فروخته و نمیده الان میشه شکایت کرد و اینا رو ب عنوان شاهد برد؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله دادخواست مطالبه طلب بدهد و یا مطالبه عین طلاها

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما میتوانید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دایی شما ملزم به عودت طلاها می‌باشد لذا چنانچه پس از آن صلحی نموده باشید آن صلح لازم الاجراست