مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

با سلام
من یک کارمند هستم که حدود یک سالی هست خانه ام را فروخته و به کمک دو نفر دیگر زمینی را خریده ایم و برای ساخت آن به تعداد 4 طبقه پروانه گرفته ایم، دو دانگ زمین به نام من است و الان زنم به دلیل اختلافات قدیمی می گوید یا باید این دو دانگ را به اسمش کنم یا درخواست دریابت مهریه می دهد، مهریه ایشان 500 سکه است، آیا می تواند این دو دانگ زمین که کل دارایی من محسوب میشود را تصاحب کند؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
بله با داشتن شرایطی می‌تواند این اقدام را انجام دهد برای مشاوره بیشتر می‌توانید تماس بگیرید.
لطفاً میزان رضایت خود از پاسخگویی را در نظرسنجی اعلام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله ایشان می‌تواند این درخواست را داشته باشدشما نیز می‌توانید در اینجا دفاعیات لازم را ارائه دهید تا تحت مستثنیات دین قرار بگیرد