مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در اینستاگرام

سلام چند روز پیش من داخل اینستاگرام یک پیچ خارجی که متعلق به یک آمریکایی بود که محتوای پیج هم طنز بود داخل بیوگرافی پیچ نوشته بود که این پیج به 5000دلار به فروش می رسد من هم رفتم دایرکت پیج و گفتم من خریدارم بعد هم از طریق رمز ارز دیجیتال(تتر) مبلغ پرداخت کردم ولی وقتی که قرار بود پیج به من بده منا بلاک کردن معامله از طریق همون پیچی که قرار بود بفروشه انجام شد.
می خواستم بدونم که قابل پیگیری هستش یا باید بی‌خیال پولم بشم از خود اینستاگرام هم می توانم پیگیری کنم یا نه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما شکایت خود را در هر صورت ثبت نمایید تا بررسی شود